I ♥ LONDON

Jag har så fruktansvärt blandade känslor inför hemkomsten imorgon. Ska verkligen bli skönt att komma hem över julen och bara ha det bra där hemma, träffa underbara vänner och familj igen, men samtidigt känns det som att jag ska tillbaka hit efter jul, och fortsätta livet som vanligt här..för detta är ju också mitt hem, eller? Även om skolan här har varit grymt jobbig så kommer jag antagligen sakna det, för skolan är säkerligen precis likadan där hemma, man klagar ju alltid på skolan ändå. Men kommer framförallt sakna friheten här, man lever på så himla annorlunda sätt här än hemma tycker jag. Här försöker man verkligen ta vara på varje dag!

Menmen, även om jag ska hem imorgon och stanna hemma ett tag till framöver så vet jag att jag en dag kommer komma tillbaka hit någon gång i mitt liv.
Fick i alla fall en grymt bra avslutning här i London igårkväll och hade verkligen kul! 

Nu ska jag fortsätta packa och be för att planen går hemåt imorgon då det ska snöa, och har snöat här!  


There is a soothing thought

INGET KVAR I SKOLAN NU!!!!!!!!!!!!!!!! BYE BYE SSL!
 Är överlycklig för har verkligen kännt mig dränkt av plugg den senaste tiden. Allt kanske inte har gått så bra som jag hoppats men jag är nöjd och har gjort mitt bästa i alla fall!lucia

Nu äntligen ska ni få höra från mig igen. Så här ligger det till.. jag har gått och blivit sjuk så här lagom till slutet av resan.. tajmat va? Nja..det hela började igår när jag vaknade klockan 06 på morgonen av att jag knappt kunde svälja, sen var hela söndagen förjädrig, och idag likaså. Så blev alltså ingen skola idag utan har legat ner i sängen hela dagen så jag nästan har skavsår i rumpan. Usch va jag hatar att vara sjuk..ligger här och snyter mig stup i kvarten.. trevligt.. mycket trevligt. (hoppas ni hör ironin!)

Och eftersom att dagen i ära har spenderat liggandes i sängen har jag även hunnit med att se på film, idag blev det Notting hill, som jag även såg i början av denna resa.. men denna gången var det annorlunda. Jag blev överlycklig när dom sa ett gatunamn (kensington highstreet), tänka sig, sett filmen 100 gånger (tack vare Felciia) och aldrig hört att dom sagt det gatunamet. Men idag visste jag precis vilken gata det var! 


richmond hill

1 0 0 DAYS IN LONDON

Idag var det vår hundrade dag i London. Känns helt sjukt, hade någon frågat mig hur många dagar jag har varit här hade jag nästan gissat på 30 för det känns verkligen inte som att vi har varit här så länge. Idag är det i alla fall 10 dagar kvar tills jag kommer hem. Känns verkligen skönt att få åka hem snart, skolan här är ju inte att leka med..
Första delen av Ielts provet avklarat och turligt nog var det också den värsta (tror jag). Så nu har jag bara en historiauppsats, lite debatter, dikussioner och engelskauppsats kvar att göra! INTE ALLS MYCKET JU! :D (hör ironin)Det ska bli så underbart skönt med jullov, och jag kan tänka mig att jag inte är den enda här i London som tycker det. Jag tror att SSL har en fetisch för läxor, prov och inlämningar! 


Bild sen förra vintern!

study hard..

Igår under dagen var jag och shoppade lite julklappar till folk.. så några är allt avprickade nu!
Sen på kvällen var det bio med Sofius! Vi såg Due Date. Behövde se en riktig komedi haha!
Idag vaknade jag upp runt halv tolv, och resten av dagen ska jag väll plugga, plugga och plugga lite till. De här två sista veckorna kommer vara ett helevete i skolan..bu.


Josefin jag & felicia på höstlovet :)


snowflake

Idag när jag vaknade upp och tittade ut genom fönstret möttes jag av att det snöade och låg ett litet lager med snö på marken, juligt tänkte jag först. Men insåg en stund senare att det var förjävligt.. hörde på nyheterna att alla tåg var avstängda därav ingen julshopping idag..utan blev skola och sen hem. Kom föressten fram till skolan en halvtimme försent på grund av den slöa trafiken i den DJUPA snön... eller vänta nu?  Djup snö? högst 4 cm..

Väl hemma såg jag att min värdfamilj börjat julpynta.. helt galet vad mycket de pyntar!!
 Hjälpte Liz att baka chokladbrownies för en stund sen ocskå.. mums! :)
good morning winterland

some old pics

Åh vad kallt det har blivit här i London nu.. Igår snöade och idag har det bara varit ruggigt kallt och
blåsigt hela dagen..brrr! Imorgon är det en kort skoldag som väntar, slutar 12.10. Inte dåligt!
Blir antagligen lite julklapps shopping efter skolan!

Hittade lite bilder som ser soliga och varma ut, vill gärna ha tillbaks dem NU.
Hörde att det är ännu kallare i Sverige.. man kanske skulle ta och stanna kvar här lite till trots allt ....


RSS 2.0