erase me

Idag hade vi vår första idrottslektion här i London, och den var ute i Barnes. Fattar inte hur man ska palla ta sig ut dit typ varje onsdag, jobbigt. Menmen, imorgon det skola, sen efter sticker vi ut till Westfield och shoppar, woho! Hoppas jag hittar någonting denna gången?? :)

Igår blev det att träffa Sandra i Tooting, hon hade med sig massa gott som mamma skickat med henne (överlycklig, tack mamma..) Det var riktigt kul & träffa henne! :)



hon är så söt när hon sover

har finbesök från josefine, lovely 
<3





woho

Blev en riktigt mysig kväll  igår med Sofia, Josefine & Alice! Först åt vi sushi, vilket var förvånansvärt gott(!), så det gör jag gärna igen! Sen såg vi filmen Going The Distance som var bra den med! Till det blev det såklart en massa godis och popcorn :D
 
Men nu: Mot stan & förhoppningsvis maaaaasssa shopping! :D Ha en bra dag!




basic space



Hehe blev en liten dagens outfit bild! Strax blir det på med jackan & skorna och in mot Kingston för en lugn sushi & bio kväll. riktigt härligt, för är grymt trött efter denna skolveckan! Vet inte vilken film vi ska se än :). Sen efter det blir det antagligen hem och sova för att orka med en shoppingdag imorgon! längtar som in i för känns som ja inte uppdaterat min garderob på veeeckor!

Nu måste jag gå till bussen, saknar er där hemma!

Stonehenge & Bath





Blandad bildbomb sen igår. The roman bath, Royal Crescent, Stonehenge.
Idag försov jag mig och fick springa i ösregn!


flume

Älskar att komma hem på tisdgar och kliva in på mitt rum. Allt är ställt på sin plats, kläderna är vikta i fina högar och allt är rent och fint. Bäddad säng och jaa helt perfekt städat. Önskar att jag hade städerska hemma i Sverige också, så grymt skönt det hade varit haha, verkligen skönt att jag slipper städa eller nånting här!

Imorgon blir det stonehenge och bath, kolla på lite stenar kan ju inte vara speciellt kul, men vi slipper ju ialla fall skolan för en dag.

Igår hade jag en vanlig måndag, alltså trött som ett as, och inte alls taggad.. men kvällsmaten gjorde verkligen min dag, kötbullar och pasta!!!! Insåg hur mycket jag gillar köttbullar alltså.. haha!


 


We are nowhere and it's now



Är mycket väl medveten om att jag inte har uppdaterat min blogg så ofta som ni kära vänner vill, men jag har som sagt inte riktigt haft tid eller ork för det. När man bor här så springer man runt och tänker och gör så mycket annat, så ni får ha tålamod!  :)

Känns grymt bra att man lyckats äta mc donalds mat två gånger på ett dygn och att man stoppar i sig sötsaker och kakor hela tiden!! Snart äre väl dags att börja träna lite? Annars kommer jag rulla hem!

Helgen var grymt bra! I LOVE LONDON

mykonos

Jag sätter mig för att plugga men kommer på mig själv med att sitta och tänka på 1000 andra saker, så himla omotiverad och trött jag är nu. orkar verkligen inte och skolan har väl knappt börjat än? snart helg!!!!!


rain



Fortfarande sjuk, men kanske på bättringsvägen!! Idag bjöd London på regn och plugg. TRÅKIGT!

sjuk

Kul att man har gått och blivit sjuk! Gick till skolan och var med första lektionen och lite av andra, sen åkte jag hem och sov ett par timmar. Feber och förkylning är verkligen inte kul, fast det känns lite bättre efter panodil & sömn faktiskt! Och ganska skönt att det inte är helt, för då hade man ju missat allt det roliga!

Det är nu man är sugen på marabou-choklad! Och kanske ett stycke kötbullar och makaroner men men vad gör man?







camden town


Idag blev det camden town med Josefine och Sofia! Fanns hur mycket mat som helst där så man blev väldigt hungrig hahah! Åt typ chokladdoppade jordgubbar, himmelskt gott :)

Jag orkar inte skriva nu och har ingen blogginspiration, men jag lever i alla fall! Haft en riktigt rolig helg!



dålig uppdatering..

..jagvet! men jag har inte riktigt haft tid eller ork till att uppdatera bloggen! Glömt att ta nya bilder också! Efter helgen, möjligtvis imorrnkväll så ska ja uppdatera lite bättre iaf!!!
Ikväll blir det att ha roligt med Josefine & Sofia!! Sover hos dem inatt :)

Och jag ÄLSKAR att jag börjar halv två på fredagar!!!!! :D





kingston

Skola idag från elva till kvart i fyra, inte så farligt haha- Efter skolan stack jag och Josefine till Kingston för att bränna pengar! Blev inhandlat lite grejer :) Imorgon blir det endast en lektion och sedan team building? vad det nu innebär.. Slipper nog förhoppningsvis sluta fem som jag annars skulle gjort ;)


OBS!!! MAMMA OM DU SER DETTA. JAG VILL GÄRNA HA MATPENGAR FÖR MATEN ÄR DYR I SKOLAN OCH JAG ORKAR INTE GÖRA MACKOR!!!!!



skinny boy

Måndag igen, varit här exakt en vecka nu och det känns sjukt bra, känns som att jag lärt mig hur det mesta funkar här och jag trivs bra i mitt lilla hus. Det enda är väl att det är en bit från centrum och skolan men det gör ingenting.
Åt precis kvällsmat som för övrigt går lååååååångsamt, tror att vi sitter där nere och äter i cirka en timma? helt galet! Från att ha ätit på typ 5 minuter till en timme är stor skillnad haha :)
Har inget mer intressant att skriva nu så dags att slå upp matteboken ;)



sunday

Bra startvecka på min londonresa! Kan ju säga att jag inte har längtat hem en enda sekund. Skolan verkar vara bra, men en del lärare verkar ju mindre bra..! Men så är det ju överallt, hemma också. Sen är det kul att lära känna nytt folk från skolan!

 Och just det, slänger in en bild på sköldpaddan jag såg för första gången igår. Den var faktiskt rätt söt haha!
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och ha en riktig söndagskväll. Äta världens godaste brownies som min värdmamma gjort och se på en film! Detta gillar vi!



Rebecca, jag & Josefine :)


from yesterday




Igår blev det in till Barnes med lite folk! Idag väntar bbq!


walking through a dream

Dagen började med att åka på themsenkryssning. Riktigt tråkigt att vi fick åka i en stängd båt med fönster, så blev inga bra bilder genom rutan alls..jaja! Efter kryssningen blev det in mot oxford street och shopping! :)
Glömde ta bilder idag eftersom att jag och de flesta andra var helt uppspelta av shoppingen, men lovar att det blir mer bilder i framtiden!


Bild när vi gick in mot Richmond första eller andra skoldagen!



closer

Skoldagen var riktit lååång idag men imorgon blir turistande med skolan! Vi ska på någon kryssning och efter det så ska jag, och antagligen alla andra, utforska londons shopping! Äntligen säger jag bara! :)
Blir ett tråkigt och kort inlägg då jag upptäckte att det inte går att ladda upp bilder just nu, skriver mer imon kväll!!



RSS 2.0